Currie European front of lorry
Currie European quote

Currie European heeft een gamma aan extra diensten ontwikkeld om haar transportservice aan te vullen:

Opslagruimte

Currie European biedt een uitstekende opslagdienst in de depots in Dumfries, Glasgow, Parijs en Nijmegen.

Deze faciliteiten zijn geconfigureerd volgens klantspecifieke benodigdheden waarbij Currie European kosteneffectieve, blok-gestapelde opslag biedt voor consumenten-en industriële producten, alsmede levensmiddelen opslag volgens strenge hygiëne standaard.

Currie European is in staat om te voorzien in een uitgebreid assortiment van magazijndiensten, waaronder container vulling en lediging, orderpicking en verpakking en het beheren van een volledige inventaris.

Currie European warehousing

Expeditie

Currie European biedt haar klanten een volledige expeditie service.

Door middel van een reeds lang gevestigd netwerk van operationele partners biedt zij weg, zee-en luchtvaartdiensten op een wereldwijde basis.

Ervaren management, administratieve teams en state-of-the-art systemen zorgen ervoor dat klanten zijn verzekerd van een snelle en accurate dienstverlening.

Van een volledige trailer of container tot een enkele pallet: Currie European biedt een hoog service niveau over de hele wereld, waaronder een uitgebreide documentatie- en douane dienst.

Relatiebeheer en ontwikkeling

Currie European is vastbesloten om samen met zijn grotere klanten voortdurende operationele en commerciële verbeteringen voor hun logistieke oplossingen te bieden.

Dit proces is geworteld in gezamenlijke probleemoplossing, en van beide kanten een proactieve benadering van verandering en ontwikkeling.

Currie European’s ervaren senior managementteam zien deze verantwoordelijkheid als onderdeel van hun dagelijkse taak, in plaats van een kostbare optionele extra dienst.

Deze zeer professionele aanpak, gelieerd aan een bereidheid om te investeren in technologie en infrastructuur onderscheidt Currie European van de standaard logistieke dienstverlener.

Maatwerk oplossingen

Currie European heeft jarenlange ervaring met het bieden van op maat beheerde oplossingen aan haar klanten.

Currie European heeft management personeel in zowel het Verenigd Koninkrijk als in continentaal Europa, welke geintegreerde sites beheren.

Hieronder valt het beheren van diverse middelen en speciale acties, alsmede het vereenvoudigen van shared-user interfaces tussen de client en Currie European’s eigen sites.

Een aantal klanten heeft gekozen om hun activiteiten op Currie sites te localiseren. Dit stelt hen in staat te profiteren van uitstekende faciliteiten en strategische locaties en gebruik te maken van duidelijke en beknopte communicatie interfaces en gemakkelijke toegang tot de gedeelde gebruikers interface van Currie European.