Currie European Truck Front
Currie European quote

Currie European’s core-business is geworteld in het vervoeren van volledige ladingen, onderdelenvervoer en groupage-zendingen tussen het Verenigd Koninkrijk en West-Europa.

Deze service wordt uitgevoerd met een transport dat satelliet gevolgd wordt. Voor de client geeft dit zicht op het leveringsproces en als beveiligingsfunctie is deze dienst van cruciaal belang voor het vervoer van hoogwaardige producten.

Currie European vehicle displaying the new livery

Currie European’s depots in Dumfries, Glasgow, Warrington, Parijs en Nijmegen spelen een integrale rol bij het leveren van een tijdsbesparende en kosteneffectieve dienst. Reguliere klanten genieten van logistieke oplossingen met een breed assortiment van op maat ontworpen functies. Deze omvatten planning, orderverwerking en systeemintegratie en toegewijd account management.

Een voorbeeld hiervan is het luchtvracht klantenbestand van Currie European. Met behulp van gespecialiseerde roller-bed aanhangwagens voorziet zij in tijdgevoelige transport diensten aan een aantal toonaangevende luchtvaartmaatschappijen.

In de afgelopen vier decennia heeft Currie European ruime ervaring opgebouwd in een breed scala van sectoren waardoor zij een uitstekende service kan bieden in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland, Duitsland en de Benelux alsook in een groot deel van de rest van Europa.

Currie European’s groupage product heeft zich ontwikkeld tot markt-leider in Schotland; een groot deel van de bekendste fabrikanten van het land kiest voor deze dienst. Dit product is gebaseerd op het verstrekken van betrouwbare, korte lead-time diensten tegen concurrerende prijzen in alle belangrijke Europese steden.

De groupage dienst is met succes uitgebreid naar de Franse en Nederlandse depots. Hierdoor kunnen klanten profiteren van dezelfde kwaliteit van dienstverlening voor zowel kleine deel-zendingen als volledige ladingen.