Currie European Lorry Front
Currie European quote

Currie European heeft een belangrijke positie in de binnenlandse markt van de UK.

Vanuit depots in Dumfries, Glasgow en Warrington en voertuig standplaatsen verder naar het zuiden, biedt zij een betrouwbare service in het gehele Verenigd Koninkrijk.

Het klantenbestand in de UK omvat een brede waaier van sectoren waaronder zowel pallet FMCG fabrikanten, alsmede fabrikanten van consumenten-en industriële producten.

Currie biedt haar Britse klanten logistieke oplossingen die zijn afgestemd op hun persoonlijke behoeften. Deze omvatten toegewijd accountmanagement, geïntegreerde planning en systemen, het verstrekken van gespecialiseerde apparatuur en holistische opslag, lading en verzending.

A row of Currie European vehicles

Strategische samenwerking met andere grote dienstverleners, geformeerd onder de naam van Jigsaw, stelt Currie European in staat om haar capaciteit te verbreden en klantspecifieke diensten uit te voeren.

Dit betekent dat relaties kunnen rekenen op hun logistieke partner om seizoensgebonden volume-pieken te dekken, alsmede een kosten-effectieve transport-oplossing te bieden overal in het Verenigd Koninkrijk.

Vanwege marktontwikkeling en vraag heeft Currie een binnenlands netwerk ontwikkeld voor parts- en groupagezendingen door heel het Verenigd Koninkrijk.

Currie European’s ervaren managementteam en hoogwaardige planning en tracking systeem verzekeren haar relaties van logistieke dienstverlening op het hoogste niveau.